Galéria
FOTO NATURA - TERMÉSZETFOTÓSOK EGYESÜLETE
Galéria
 
 
TÁBLÁZAT KÉP/KÉSZÍTŐ

SZERZŐI JOG

Az oldal használatával mindenki, aki belép a www.fotonatura.hu weboldalra, elfogadja jelen szerzői jogi szerződést. A weboldal használatával és tartalmával kapcsolatos szerzői jogokat sértő magatartás polgári illetve büntetőjogi következményekkel jár.

A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője a FOTÓ NATURA Természetfotósok Egyesülete.
Minden, a weboldalon szereplő tartalom, beleértve valamennyi kép és illusztráció, valamint a hozzájuk tartozó valamennyi szöveg szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal felhasználója kizárólag nézegetés céljára tölthet le kisfelbontású képeket a www.fotonatura.hu weboldalról. A nézőképeket harmadik személynek továbbítani, weboldalra felhelyezni csak a FOTÓ NATURA Természetfotósok Egyesülete írásos engedélyével lehetséges. A képek kereskedelmi és illusztrációs célú felhasználása kizárólag jogdíj ellenében lehetséges. A vízjellel ellátott nézőképek vízjelének bármilyen formájú manipulációja tilos.

A weboldal üzemeltetője az összes, a weboldal bármely részének vagy egészének másolásával, terjesztésével és feldolgozásával kapcsolatos jogot fenntartja. A weboldal valamennyi elemének, beleértve a design, a tartalom és minden egyéb vizuális elem engedély nélküli terjesztése, továbbítása, másolása illetve további felhasználása tilos.VISSZA VISSZA A TETEJÉRE