Szűcs László
Tagok listája GALÉRIA
FOTO NATURA - TERMÉSZETFOTÓSOK EGYESÜLETE

Budapesten születtem, 1944-ben. Fiatal koromtól elkötelezett természetrajongó vagyok. Fényképezni 1962-ben kezdtem, eleinte passzionáriusan, majd a '70-es évek elejétől kifejezetten a természetfotózás felé fordulva.

Ezt a tevékenységet megalakulásától kezdve a Nimród Fotóklubban folytattam, egy ideig mint vezetőségi tag. Az akkor életre hívott "Találkozás a tarmészettel" c. fotópályázaton rendszeres induló és résztvevő voltam, és 1988, '90, '91-ben díjakat is magaménak tudhattam. 1992-es megalakulásától kezdve alapító tagja vagyok a FOTO NATURA alkotóközösségnek.

Az elmúlt évtizedben rendszeresen és sikeresen vettem részt a MAFOSZ-Szalon rendezvénysorozatain. Közel két évtizede jelennek meg fotóim a szaksajtóban. A 2000. évi jubileumi, nemzetközi, természetfotó-pályázaton is eredményesen szerepeltem. Nagy sikerű egyéni fotókiállításom volt a Kiscelli Múzeumban és Dunaalmáson. A természet apró titkait kutatom, ezen belül kedvenc témám a madarak világa.

Felvételeim pentaprizmás, kisfilmes felszereléssel készülnek, 28-600 mm optikakészlettel, és számítógépes manipulációkat nem alkalmazok képeim megalkotásánál.


VISSZA VISSZA A TETEJÉRE